De Coole Aap

Voor jong en oud

De Coole Aap verkoopt design speelgoed en stationary producten voor jong en oud; voor kinderen en voor volwassenen die zich kind voelen. De spullen zijn niet alleen fijn om mee te spelen of te gebruiken, maar zijn ook een lust voor het oog.
Ons bedrijf is ontstaan vanuit onze passie voor ondernemerschap. Wij houden van mooie en unieke producten en we verkopen alleen producten waar wij trots op zijn en waar we 100% achter staan.

Het speelgoed dat wij verkopen is zo mooi dat je het niet op wilt bergen. Duurzaamheid is ook een belangrijke factor; speelgoed dat niet alleen op duurzame wijze is geproduceerd, maar dat ook generaties lang mee kan gaan.
Naast speelgoed bieden wij ook stationary producten aan die in eigen beheer ontworpen zijn. Ze zijn dus gegarandeerd nergens anders verkrijgbaar! ​

Alle producten uit onze collectie hebben we zelf geselecteerd en zijn van hoge kwaliteit. Wij worden enorm enthousiast van onze producten en hopen dat jij net zo enthousiast wordt.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe pareltjes om bij onze collectie te voegen, maar onderhouden zoveel mogelijk duurzame relaties met onze leveranciers. Naast een aantal vaste producten zal ons assortiment daarom regelmatig wisselen. Ook bieden we regelmatig seizoensgerelateerde producten aan. Houd onze website en socials in de gaten om op de hoogte te blijven van onze nieuwste producten!

Merken die wij verkopen

Bajo

Bajo is een Pools familiebedrijf dat bestaat sinds 1993. Het duurzame speelgoed van Bajo is van hoge kwaliteit en wordt volledig in Polen gemaakt. Het speelgoed is niet alleen duurzaam omdat het stevig is en tegen een stootje kan en daardoor generaties lang mee gaat, maar ook omdat er alleen gebruik gemaakt wordt van duurzame materialen, het speelgoed behandeld is met niet-giftige verf en gemaakt is volgens innovatieve productieprocessen waardoor zo min mogelijk afval wordt gecreëerd.

Bajo heeft daarnaast een grote sociaal-maatschappelijke betrokkenheid en neemt deel aan diverse educatieve en sociale projecten.

Het speelgoed is zorgvuldig ontworpen en spreekt door haar hoge kwaliteit en bijzondere design niet alleen kinderen aan, maar ook volwassenen.

bajo logo

Fabelab

Fabelab is een Scandinavisch merk dat bekend staat om haar speelse ontwerpen. Alle producten zijn innovatief, van hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerd. Vanuit de studio in Kopenhagen worden producten ontworpen die de nieuwsgierigheid en verbeelding van kinderen aanmoedigen.

Fabelab is duurzaam in al haar facetten: door het gebruik van de juiste materialen, door productieprocessen waarbij zo min mogelijk afval wordt geproduceerd, door ervoor te zorgen dat alle arbeiders goed behandeld worden en door de producten zodanig te ontwerpen, dat ze multifunctioneel zijn en meegroeien met het kind. Alle producten van Fabelab worden gemaakt met liefde en met aandacht voor details – en dat zie en voel je!

Fabelab logo

 

Candylab

Candylab heeft een duidelijke en enthousiaste missie: om de allerbeste houten speelgoed voertuigen ter wereld te maken. Ze ontwerpen en maken producten van hoge kwaliteit, vanuit een aantal kernwaardes; het gebruik van natuurlijke materialen, uniek vakmanschap en de overtuiging dat goed design voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn. Deze kernwaardes gecombineerd met een liefde voor vintage autodesign, geven als resultaat een prachtige collectie houten voertuigen, die geliefd zijn door zowel kinderen als (volwassen) verzamelaars.

Het merk is in de 21e eeuw opgericht en gestart als Kickstarter project. In korte tijd hebben ze de wereld veroverd met hun prachtige design producten en wij begrijpen wel waarom!

Candylab logo

Zsilt

Dit innovatieve Nederlandse merkt maakt strandspeelgoed van gerecycled plastic. Gemaakt van ons eigen, Nederlands huishoudelijk plastic-afval. Geproduceerd in Nederland, met de beste kennis en expertise op dit gebied. Zsilt vindt, dat als we met elkaar echt serieus ‘tegen’ plastic in zee zijn, we ook anders met plastic ‘aan zee’ zouden moeten omgaan. Gewoon, door kritisch te kijken naar wat we in onze strandtas stoppen, waar die spullen van gemaakt zijn, en hoe we daarin zo mogelijk verbetering kunnen brengen. Iedereen die Zsilt-speelgoed koopt en/of verkoopt, weggeeft, gebruikt of promoot helpt dus mee om een nieuwe ‘gebruiksstandaard aan zee’ te realiseren. Duurzamer, schoner en leuker. En Zsilt laat met dit strandspeelgoed zien dat je met gebruik van gerecycled plastic nog steeds het allermooiste, allerleukste en allerveiligste speelgoed van de wereld kunt maken.

IMAKIN

IMAKIN is een Nederlands merk dat de laatste jaren flink aan de weg timmert. Met de alles-in-één DIY-pakketten maak je jouw eigen unieke woondecoratie, modeaccessoires of persoonlijke cadeautjes. Misschien heb je het merk al eens voorbij zien komen in een tijdschrift of op televisie; ze stonden o.a. in de Vtwonen,  Flow,  Flair en Libelle en waren te zien in Eigen Huis & Tuin.

© 2021 De Coole Aap, Mooi & bijzonder speelgoed | sitemap | rss